Speeddaten bij sfeervol Sandton Eindhoven Centre

maart 14, 2019 6:54 pm

Wat zijn we blij met onze nieuwe speeddate-locatie: Sandton Eindhoven Centre!

Speeddaten in Eindhoven centrum

Sandton Eindhoven Centre: een stijlvol hotel in het centrum van Eindhoven met een prachtige, recent gerenoveerde lounge en een uitgebreide drankenkaart. Hier verwelkomen wij onze speeddaters graag! We reserveren de gehele lounge, zodat je in alle rust kunt daten.

De gastvrijheid van Sandton is bijzonder en zelfs meermaals met prijzen beloond; de ideale plek dus voor een avondje speeddaten!

De eerstvolgende speeddate op deze mooie locatie vindt plaats op zaterdag 23 maart 2019 van 19.30 tot ongeveer 22.00 uur. Tijdens deze speeddate spreek je ongeveer 15 singles van 25-38 jaar. Iedere date duurt 4 minuten, precies goed voor een eerste indruk. Heb je interesse in je date? Geef het aan op je datekaart. Bij wederzijdse interesse is er een match en ontvangen jullie elkaars contactgegevens.
Mocht je om welke reden dan ook geen match hebben, dan krijg je de volgende speeddate (naar keuze) gratis.

Speeddaten bij About Love in Eindhoven

Kom je speeddaten in Eindhoven bij About Love, dan ben je verzekerd van een plezierige avond vol leuke ontmoetingen. En dat voor een klein prijsje: omdat onze missie is dat zoveel mogelijk mensen kunnen speeddaten, bieden wij de laagste prijsgarantie. Dat betekent dat je in Eindhoven voor slechts €12,50 kunt deelnemen aan een speeddate!

Laatste plaatsen voor speeddaten op 23 maart!

Kom de gezellige ambiance van speeddaten bij Sandton Eindhoven Centre ervaren; geef je nu op! De mannenplekken voor 23 maart waren al snel uitverkocht, maar voor vrouwen zijn nog enkele plaatsen vrij. Beleef een onvergetelijke avond in Eindhoven en schrijf je in!

About Love

  • Speeddaten met 15 tot 20 singles
  • Ontvang binnen 24 uur de gegevens van je matches
  • Geen match? Dan krijg je een tweede speeddate gratis!
  • Laagste prijsgarantie; speeddaten v/a €17,50

Contact

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36