Speeddaten bij About Love in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht

oktober 8, 2018 12:32 pm

Alle speeddate-locaties op een rijtje

Wanneer je gaat speeddaten, is een fijne en sfeervolle locatie essentieel. Nu is het zo dat de plekken waar wij speeddates organiseren bijzonder divers zijn. In deze blog zetten we de locaties graag voor je op een rijtje.


Rust en ruimte in Amsterdam

In Amsterdam kun je speeddaten bij à Deauville, het op de begane grond gelegen restaurant van het Atrium gebouw. Het Atrium gebouw bevindt zich op de Zuidas, slechts drie minuten lopen vanaf station Amsterdam Zuid. à Deauville is een moderne, stijlvolle locatie waar we al veel speeddates hebben mogen organiseren. Een heerlijk ruime, serene plek waar je je dates in alle rust kunt ontmoeten.


Daten in Den Haag

Kom je daten in Den Haag, dan kan dat bij restaurant Verne, het gezellige binnenterras op de eerste verdieping van Hotel NH Den Haag. De combinatie van veel glas en licht hout geeft een gevoel van ruimte en de aangename inrichting maakt het tot een comfortabele plek om met je dates in gesprek te gaan. Bij de bar wordt een groot aantal drankjes geserveerd, zodat je met jouw favoriete drankje kunt proosten op een geweldige avond.


Water in Rotterdam

Leer je dates kennen in de chique ambiance van een viersterrenhotel. In Rotterdam organiseren we speeddates bij Bar & Brasserie Water, het restaurant van Inntel Hotels Rotterdam Centre. Tijdens het daten heb je prachtig uitzicht op de Maas. Met name in de donkere wintermaanden geeft de verlichte skyline veel sfeer tijdens het speeddaten. We hebben het gehele restaurant, dat zeer ruim is opgezet, tot onze beschikking. Een fantastische plek dus om rustig te kunnen daten.


Hartje Utrecht ♥

Wie weet begint jouw liefdesverhaal in Utrecht. In deze stad kun je speeddaten bij De Utrechter; een mooie, gastvrije locatie. Bij De Utrechter maken we gebruik van de ruimte achterin de zaak, wat privacy en knusheid biedt tijdens het daten. De Utrechter bevindt zich direct tegenover het centraal station. Speeddaten in hartje Utrecht dus: makkelijk, mocht je de gezelligheid na de speeddate willen voorzetten in de stad.


Waar kom jij speeddaten?

Wil jij ook komen speeddaten in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht, neem dan eens een kijkje op onze speeddate-agenda. Hopelijk mogen we je binnenkort verwelkomen bij een van de sfeervolle dating-locaties!

About Love

  • Speeddaten in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.
  • Binnen 24 uur je matchmail ontvangen met de gegevens van je match(es).
  • Geen match? Tweede speeddate gratis.
  • Laagste prijsgarantie.
  • Niet tevreden, geld terug.

Contact

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36