Sfeervol speeddaten in Utrecht

oktober 12, 2021 11:28 pm

Wat is bij een speeddate, behalve een grote schare leuke singles, belangrijker dan de locatie? Niets! Om deze reden zoekt About Love de speeddate-locaties met zorg uit. Bereikbaarheid, een fijne sfeer, gastvrijheid, goede drankjes… Alles draagt bij aan een geslaagde speeddate. Graag zetten we onze huidige speeddate-locaties in Utrecht voor je op een rijtje.

Speeddaten in Utrecht

Voor onze speeddates in Utrecht maken we gebruik van BUNK, Mr. Black and the White Ox en Kartoffel. Drie gemakkelijk te bereiken locaties met hun eigen unieke karakter. Bij alle locaties huren we een apart gedeelte af, zodat je in alle rust kunt daten.

Een historische ambiance

BUNK is gelegen in hartje Utrecht, op twee minuten loopafstand van Utrecht Centraal. Het is een voormalige kerk omgebouwd tot hotel met een supergezellig restaurant. Een bijzondere ambiance dus om in te daten! Voor onze speeddates huren we de vide af.

Koffie?

Al jaren organiseren we speeddates bij Mr. Black and the White Ox. Dit restaurant bevindt zich in De Blend, het voormalige hoofdkantoor van Douwe Egberts aan het Merwedekanaal. Vlak naast de Douwe Egberts koffiebranderij, die nog steeds in gebruik is. Over deze leuke locatie hebben we al veel complimenten van speeddaters ontvangen. Het restaurant is erg stijlvol en het gastvrije personeel heeft (naast lekkere koffie) talloze bijzondere wijnen, fabuleuze cocktails (met of zonder alcohol) en heerlijke bieren zoals Heineken, Brand speciaal bieren, bieren van brouwerij Kasteel Oudaen, en een heel scala aan bijzondere speciaalbieren zoals Kompaan, Oproer en Lagunitas.

Daten op z’n Duits

Kartoffel is een Duits georiënteerd restaurant aan de Oudegracht aan de Werf met een geweldige biergarten. Een trendy plek waar veel jonge, hippe mensen komen. Neem een lekkere Fritz cola uit Berlijn, rabarberlimonade of Club-mate; een natuurlijke energiedrank op basis van thee. Of natuurlijk een lekker Duits biertje. Proost op een gezellige avond met geslaagde dates!

Schrijf je in voor een speeddate in Utrecht

Hopelijk mogen we je snel verwelkomen bij een van deze sfeervolle locaties in Utrecht. Bekijk onze agenda met speeddates in Utrecht, schrijf je in voor een speeddate en ga een onvergetelijke avond tegemoet!

About Love

  • Speeddaten in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.
  • Snel je matchmail ontvangen met de gegevens van je match(es).
  • Geen match? Tweede (online) speeddate gratis.
  • Laagste prijsgarantie.
  • Niet tevreden, geld terug.

Contact

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36