Speeddate 25-38 jaar in Utrecht

ma 1 juli 2019 van 19:30 - 22:00

Reserveer

Vrouw
€ 17,50
Nog 4 plaatsen vrij
Man
€ 17,50
Nog 3 plaatsen vrij
  • Speeddaten met 15-20 singles.
  • Ontvang binnen 24 uur de matchmail met de gegevens van je matches.
  • Geen match? Tweede speeddate gratis.
  • Laagste prijsgarantie!

Speeddaten Utrecht

Op maandagavond 1 juli organiseren we weer een gezellige speeddate in Utrecht voor singles van 25 t/m 38 jaar. Op zoek naar de allerleukste dates? Kom speeddaten in Utrecht!

Zo werkt het speeddaten

Tijdens het speeddaten date je ongeveer 20 singles. Iedere date duurt 4 minuten. Als de bel klinkt, schuift de helft van de singles door naar de volgende tafel. Na elke date geef je op je dateformulier aan of je verder met de ander in contact wilt komen, ja of nee?

Locatie
De speeddate vindt plaats bij De Utrechter. Deze sfeervolle stadsbrasserie ligt tegenover station Utrecht Centraal. We hebben een apart gedeelte van deze locatie afgehuurd, zodat je in alle rust kunt daten.

Na de speeddate

Binnen 24 uur na het speeddaten ontvang je de matchmail met daarin de voornaam en het e-mailadres van de single(s) met wie je een match hebt.

Gelukkig kunnen we de meeste deelnemers verblijden met meerdere matches. Mocht je (om welke reden dan ook) geen match hebben, dan is de volgende keer speeddaten gratis.

Meer informatie over speeddaten bij About Love vind je hier.

Kom je ook speeddaten in Utrecht?

De afgelopen jaren hebben we duizenden singles mogen verwelkomen bij onze speeddates op verschillende locaties. We hebben al vele liefdes en vriendschappen zien ontstaan. Ook zin om eens te komen speeddaten? Dit is je kans!

Meld je nu aan en ontvang €5,00 early bird korting. Kom speeddaten in Utrecht voor €17,50!

Praktische informatie

Datum
ma 1 juli 2019
Locatie
De Utrechter
Vredenburg 40
3511 BDUtrecht
Planning
19:00 uur – Registratie open
19:30 uur – Start speeddate
± 20:15 uur – Pauze
± 20:25 uur – Vervolg speeddate
± 21:10 uur – Pauze
± 21:20 uur – Vervolg speeddate
± 22:00 uur – Einde speeddate

Contact

Heb je nog vragen? Neem een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen, mail ons via info@aboutlove.nl of bel naar 085 401 95 36.

Reviews About Love


Ik was verrast!
Jitse

Ik was verrast! De organisatie is verrassend goed. Fijne rustige plekken om te speeddaten. De plekken zijn ook goed bereikbaar met het OV. Leuke mensen! Je krijgt een webpagina toegestuurd per email waar je je keuze kan invullen. Ik zou zo weer een keer meedoen!


Speeddate in Amsterdam
Samantha

Mijn ervaring met het speeddaten bij About Love was erg goed. Leuke mensen leren kennen en verrassende gesprekken gehad. Informatie voor- en achteraf duidelijk. De mail met matches had ik de volgende ochtend al binnen. Positieve ervaring.


Bekijk alle reviews op Trustpilot

Reserveer

Vrouw
€ 17,50
Nog 4 plaatsen vrij
Man
€ 17,50
Nog 3 plaatsen vrij

Meer in Utrecht