Speeddaten Lesbisch 25-40 jaar in Utrecht

wo 17 juli 2024 van 19:30 - 22:00

Reserveer

Vrouw
uitverkocht
Uitverkocht
  • Een supergezellige avond met 15-20 dates.
  • Binnen 24 uur matchmail met de gegevens van je match(es).
  • Geen match? Tweede speeddate gratis.
  • Tot twee weken van tevoren €3,- vroegboekkorting.
  • Laagste prijsgarantie.

Hoe werkt het speeddaten?

Tijdens deze vrouw-vrouw speeddate in Utrecht heb je ongeveer 20 dates. Iedere ronde ga je in gesprek met degene tegenover je, totdat na 4 minuten de bel klinkt. Dan schuiven alle singles een tafeltje door. Zo heb je iedere paar minuten een andere gesprekspartner tegenover je.
Na elk gesprek vul je op je dateformulier in of je verder met de ander in contact wilt komen: ja of nee?

Locatie

Het speeddaten vindt plaats bij Anne&Max, een sfeervol en ruim opgezet restaurant. We hebben het hele restaurant gereserveerd, zodat je alle privacy hebt tijdens het daten.

Na de speeddate

Binnen 24 uur na de speeddate ontvang je van ons een e-mail met de voornaam en het e-mailadres van de singles die je een ‘ja’ hebt gegeven, als zij dat andersom ook hebben gedaan.
Heb je geen match, dan ontvang je een tweede speeddate (naar keuze) gratis.

Wil je meer informatie over het speeddaten bij About Love? Klik dan hier.

Inschrijven voor de speeddate

We zijn er trots op dat we al heel veel singles hebben mogen koppelen de afgelopen jaren. Heb jij ook zin om op een leuke manier in contact te komen met ongeveer 20 single vrouwen? Kom dan naar de lesbische speeddate in Utrecht!

Praktische informatie

Datum
wo 17 juli 2024
Locatie
Anne&Max Utrecht Oost
Burgemeester Reigerstraat 15
3581 KJUtrecht
Planning
19:00 uur – Registratie open
19:30 uur – Start speeddate
± 20:15 uur – Pauze
± 20:25 uur – Vervolg speeddate
± 21:10 uur – Pauze
± 21:20 uur – Vervolg speeddate
± 22:00 uur – Einde speeddate

Contact

Heb je nog vragen? Neem een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen, mail ons via info@aboutlove.nl of bel naar 085 401 95 36.

Reviews About Love


4-sterren
Sigrid

Vorige week heb ik voor de eerste keer deelgenomen aan een speeddate-evenement en het was een leuke ervaring. Voor herhaling vatbaar! Verbeterpunten: • Het geluid van de bel voor de wissel was achterin soms niet goed te horen. • Meer pauzes tussen de dates. • Een locatie in Almere zou geweldig zijn. • Er worden op dit moment weinig/geen speeddates georganiseerd in het weekend. Pluspunten: • De locatie was perfect en ook makkelijk bereikbaar. • De uitleg aan het begin van de speeddate was duidelijk. • Ik vond de sfeer tijdens de speeddate prettig en ontspannen. Al met al, een leuke avond gehad. Ik geef dit evenement van About Love vier sterren!


Leuk bedrijf
RvdTerpen

Leuk bedrijf! Drie gezellige avonden gehad in Amsterdam & Utrecht. Steeds ongeveer 20 dates. En de laatste keer twee leuke matches. Ze doen ook benefit speeddates voor goede doelen. Ik kan About Love zeker aanbevelen!


Reserveer

Vrouw
uitverkocht
Uitverkocht

Meer in Utrecht