Speeddaten Lesbisch 25-40 jaar in Utrecht

wo 13 maart 2024 van 19:30 - 22:00

Reserveer

Vrouw
€ 25,00
Nog 1 plaats vrij
  • Een supergezellige avond met 15-20 dates.
  • Binnen 24 uur matchmail met de gegevens van je match(es).
  • Geen match? Tweede speeddate gratis.
  • Tot twee weken van tevoren €3,- vroegboekkorting.
  • Laagste prijsgarantie.

Hoe werkt het speeddaten?

Tijdens deze vrouw-vrouw speeddate in Utrecht heb je ongeveer 20 dates. Iedere ronde ga je in gesprek met degene tegenover je, totdat na 4 minuten de bel klinkt. Dan schuiven alle singles een tafeltje door. Zo heb je iedere paar minuten een andere gesprekspartner tegenover je.
Na elk gesprek vul je op je dateformulier in of je verder met de ander in contact wilt komen: ja of nee?

Locatie

Het speeddaten vindt plaats bij Liemès, een groot en ruim opgezet restaurant. Liemès ligt aan de rand van Utrecht Leidsche Rijn en is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. De locatie heeft een grote parkeerplaats; parkeren is de eerste 2 uur gratis en daarna slechts €1,- per uur.

Na de speeddate

Binnen 24 uur na de speeddate ontvang je van ons een e-mail met de voornaam en het e-mailadres van de singles die je een ‘ja’ hebt gegeven, als zij dat andersom ook hebben gedaan.
Heb je geen match, dan ontvang je een tweede speeddate (naar keuze) gratis.

Wil je meer informatie over het speeddaten bij About Love? Klik dan hier.

Inschrijven voor de speeddate

We zijn er trots op dat we al heel veel singles hebben mogen koppelen de afgelopen jaren. Heb jij ook zin om op een leuke manier in contact te komen met ongeveer 20 single vrouwen? Kom dan naar de lesbische speeddate in Utrecht!

Praktische informatie

Datum
wo 13 maart 2024
Locatie
Liemès
Proostwetering 11
3543 ABUtrecht
Planning
19:00 uur – Registratie open
19:30 uur – Start speeddate
± 20:15 uur – Pauze
± 20:25 uur – Vervolg speeddate
± 21:10 uur – Pauze
± 21:20 uur – Vervolg speeddate
± 22:00 uur – Einde speeddate

Contact

Heb je nog vragen? Neem een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen, mail ons via info@aboutlove.nl of bel naar 085 401 95 36.

Reviews About Love


About Love truly is About Love!
P.K. Binda

Het afgelopen jaar vaker via About Love gespeed-date en de avonden als heel prettig en positief ervaren. Leuke, goed bereikbare locaties en gevarieerd publiek. De akoestiek van sommige locaties kan soms iets beter, maar dat geldt (helaas) voor veel horecagelegenheden. Recent ook via andere organisaties op date geweest: Speeddaten.nl (schrikbarend slecht, zie review) en Flitsdate.nl (ok/prima). Mijn ervaringen met About Love zijn, voor mij, zonder twijfel de meest positieve, en dat zit hem in kleine en grote dingen: overzichtelijke agenda, fijn ontvangst/welkom, planning en informatie rond zo'n avond, match-mail vaak volgende dag rond 12u al verstuurd, gastvrijheid van de hostesses, (constructieve) wijze waarop men met feedback omgaat, en niet geheel onbelangrijk: de avonden zijn goedkoper dan de andere organisaties en.. About Love biedt als enige, in geval van geen match, een gratis volgende ronde. Fijn dat jullie er zijn! :))


5 sterren omdat…
Sarah

Superleuke ervaring! Dit was m’n eerste keer speeddaten en ik wist niet precies wat ik moest verwachten, maar het is heel leuk. Veel singles en gezellige avond gehad. Ook gebleven voor after een borrel (aanrader!). (Contact met klantenservice verloopt prettig. Ik moest een keer verzetten door een COVID besmetting en ze reageren snel en meedenkend.)


Bekijk alle reviews op Trustpilot

Reserveer

Vrouw
€ 25,00
Nog 1 plaats vrij

Meer in Utrecht