Speeddaten 30-43 jaar in Utrecht

do 18 juli 2024 van 19:30 - 22:00

Reserveer

Vrouw
uitverkocht
Man
uitverkocht
Uitverkocht
  • Een supergezellige avond met 15-20 dates.
  • Binnen 24 uur matchmail met de gegevens van je match(es).
  • Geen match? Tweede speeddate gratis.
  • Tot twee weken van tevoren €3,- vroegboekkorting.
  • Laagste prijsgarantie.

Hoe werkt het speeddaten?

Al vele jaren organiseren we speeddates in Utrecht. Ontmoet je graag een groot aantal singles in korte tijd, dan is speeddaten iets voor jou! Tijdens een speeddate heb je ongeveer 15-20 dates van 4 minuten. Wanneer de bel klinkt, schuift de helft van de singles door naar de volgende tafel. Op je datekaart geef je aan met wie je verder in contact wilt komen.

Locatie

Het speeddaten vindt plaats bij Anne&Max, een sfeervol en ruim opgezet restaurant. We hebben het hele restaurant gereserveerd, zodat je alle privacy hebt tijdens het daten.

Matchmail!

Binnen een dag na de speeddate ontvang je van ons een e-mail met de voornaam en het e-mailadres van de singles met wie je een match hebt. De meeste speeddaters kunnen we verrassen met een of meerdere matches, maar mocht je (om welke reden dan ook) geen match hebben, dan is je volgende speeddate gratis!

Kom je ook speeddaten bij About Love?

Heb je zin in een avond vol ontmoetingen in Utrecht? Schrijf je dan nu in voor deze speeddate! Bij About Love ben je in goede handen; wij zijn een ervaren speeddate-organisatie met uitstekende recensies en bieden speeddates aan voor de laagste prijs.

Praktische informatie

Datum
do 18 juli 2024
Locatie
Anne&Max Utrecht Oost
Burgemeester Reigerstraat 15
3581 KJUtrecht
Planning
19:00 uur – Registratie open
19:30 uur – Start speeddate
± 20:15 uur – Pauze
± 20:25 uur – Vervolg speeddate
± 21:10 uur – Pauze
± 21:20 uur – Vervolg speeddate
± 22:00 uur – Einde speeddate

Contact

Heb je nog vragen? Neem een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen, mail ons via info@aboutlove.nl of bel naar 085 401 95 36.

Reviews About Love


4-sterren
Sigrid

Vorige week heb ik voor de eerste keer deelgenomen aan een speeddate-evenement en het was een leuke ervaring. Voor herhaling vatbaar! Verbeterpunten: • Het geluid van de bel voor de wissel was achterin soms niet goed te horen. • Meer pauzes tussen de dates. • Een locatie in Almere zou geweldig zijn. • Er worden op dit moment weinig/geen speeddates georganiseerd in het weekend. Pluspunten: • De locatie was perfect en ook makkelijk bereikbaar. • De uitleg aan het begin van de speeddate was duidelijk. • Ik vond de sfeer tijdens de speeddate prettig en ontspannen. Al met al, een leuke avond gehad. Ik geef dit evenement van About Love vier sterren!


Leuk bedrijf
RvdTerpen

Leuk bedrijf! Drie gezellige avonden gehad in Amsterdam & Utrecht. Steeds ongeveer 20 dates. En de laatste keer twee leuke matches. Ze doen ook benefit speeddates voor goede doelen. Ik kan About Love zeker aanbevelen!


Reserveer

Vrouw
uitverkocht
Man
uitverkocht
Uitverkocht

Meer in Utrecht