Speeddaten 25-38 jaar in Amsterdam

vr 30 augustus 2024 van 19:30 - 22:00

Reserveer

Ontvang t/m do 15 augustus € 3,00 korting!
Vrouw
€ 25,00 € 22,00
Nog 5 plaatsen vrij
Man
uitverkocht
  • Een supergezellige avond met 15-20 dates.
  • Binnen 24 uur matchmail met de gegevens van je match(es).
  • Geen match? Tweede speeddate gratis.
  • Tot twee weken van tevoren €3,- vroegboekkorting.
  • Laagste prijsgarantie.

Zo werkt het speeddaten

Tijdens deze speeddate date je ongeveer 15-20 singles. Iedere 4 minuten klinkt de bel en schuift de helft van de singles door naar de volgende tafel. Zo heb je steeds een andere gesprekspartner tegenover je, totdat je alle singles hebt gesproken.

Na elk gesprek vul je op je datekaart in of je verder met de ander in contact wilt komen: ja of nee?

Locatie
De speeddate vindt plaats bij de sfeervolle koffiebar Anne&Max Amsterdam Oostenburg. We huren de gehele locatie af, zodat je in alle rust kunt daten.

Na de speeddate

Binnen 24 uur na de speeddate ontvang je van ons een e-mail met de voornaam en het e-mailadres van de singles met wie je een match hebt. Gelukkig kunnen we de meeste deelnemers verblijden met één of meerdere matches. Mocht je (om welke reden dan ook) geen match hebben, dan krijg je de volgende speeddate gratis!

Meer informatie over het speeddaten vind je hier.

Kom je speeddaten in Amsterdam?

We zijn er trots op dat we al veel singles hebben mogen koppelen de afgelopen jaren. Heb jij ook zin om op een leuke manier in contact te komen met ongeveer 15-20 singles? Kom dan speeddaten in Amsterdam!

Early Bird

Reserveer je twee weken vóór deze speeddate dan ontvang je €3,00 korting. Je betaalt dan niet het reguliere tarief van €25,00 maar je date mee voor slechts €22,00.

Praktische informatie

Datum
vr 30 augustus 2024
Locatie
Anne&Max Amsterdam Oostenburg
Oostenburgervoorstraat 1
1018 MNAmsterdam
Planning
19:00 uur – Registratie open
19:30 uur – Start speeddate
± 20:15 uur – Pauze
± 20:25 uur – Vervolg speeddate
± 21:10 uur – Pauze
± 21:20 uur – Vervolg speeddate
± 22:00 uur – Einde speeddate

Contact

Heb je nog vragen? Neem een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen, mail ons via info@aboutlove.nl of bel naar 085 401 95 36.

Reviews About Love


4-sterren
Sigrid

Vorige week heb ik voor de eerste keer deelgenomen aan een speeddate-evenement en het was een leuke ervaring. Voor herhaling vatbaar! Verbeterpunten: • Het geluid van de bel voor de wissel was achterin soms niet goed te horen. • Meer pauzes tussen de dates. • Een locatie in Almere zou geweldig zijn. • Er worden op dit moment weinig/geen speeddates georganiseerd in het weekend. Pluspunten: • De locatie was perfect en ook makkelijk bereikbaar. • De uitleg aan het begin van de speeddate was duidelijk. • Ik vond de sfeer tijdens de speeddate prettig en ontspannen. Al met al, een leuke avond gehad. Ik geef dit evenement van About Love vier sterren!


Leuk bedrijf
RvdTerpen

Leuk bedrijf! Drie gezellige avonden gehad in Amsterdam & Utrecht. Steeds ongeveer 20 dates. En de laatste keer twee leuke matches. Ze doen ook benefit speeddates voor goede doelen. Ik kan About Love zeker aanbevelen!


Reserveer

Ontvang t/m do 15 augustus € 3,00 korting!
Vrouw
€ 25,00 € 22,00
Nog 5 plaatsen vrij
Man
uitverkocht

Meer in Amsterdam