Speeddaten 25-38 jaar | Hoger opgeleiden in Den Haag

wo 28 februari 2024 van 20:00 - 22:30

Reserveer

Vrouw
€ 17,50
Nog 2 plaatsen vrij
Man
uitverkocht
  • Een supergezellige avond met 15-20 dates.
  • Binnen 24 uur matchmail met de gegevens van je match(es).
  • Geen match? Tweede speeddate gratis.
  • Tot twee weken van tevoren €3,- vroegboekkorting.
  • Laagste prijsgarantie.

Speeddaten in Den Haag

Heb jij zin in een avondje daten met hoger opgeleide singles? Meld je dan aan voor de speeddate in Den Haag, nu tijdelijk voor slechts €17,50!

Tijdens het speeddaten in Den Haag heb je ongeveer 15-20 dates met singles van 25 t/m 38 jaar. Iedere paar minuten klinkt de bel en schuift de helft van de singles een tafeltje door. Zo heb je elke ronde een nieuwe single tegenover je.
Na iedere date vul je op je datekaart in of je verder met de ander in contact wilt komen: ja of nee?

Locatie
De speeddate vindt plaats bij restaurant Pavlov in het centrum van Den Haag. We hebben de volledige bovenverdieping afgehuurd, zodat je in alle rust kunt daten.

Na het speeddaten

Binnen 24 uur na het speeddaten ontvang je van ons een e-mail met de voornaam en het e-mailadres van de single(s) met wie je een match hebt.

Gelukkig kunnen we de meeste deelnemers verblijden met meerdere matches. Mocht je (om welke reden dan ook) geen match hebben, dan is je volgende speeddate naar keuze gratis.

Wil je meer informatie over het speeddaten bij About Love? Neem dan een kijkje op deze pagina.

Kom je ook speeddaten in Den Haag?

De afgelopen jaren hebben we duizenden singles mogen verwelkomen bij onze speeddates op verschillende locaties. Singles zijn enthousiast over het speeddaten en we hebben al vele liefdes zien ontstaan. Ook zin om eens te komen speeddaten? Dit is je kans!

Praktische informatie

Datum
wo 28 februari 2024
Locatie
Pavlov
Spui 173
2511 BMDen Haag
Planning
19:30 uur – Registratie open
20:00 uur – Start speeddate
± 20:45 uur – Pauze
± 20:55 uur – Vervolg speeddate
± 21:45 uur – Pauze
± 21:55 uur – Vervolg speeddate
± 22:30 uur – Einde speeddate

Contact

Heb je nog vragen? Neem een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen, mail ons via info@aboutlove.nl of bel naar 085 401 95 36.

Reviews About Love


About Love truly is About Love!
P.K. Binda

Het afgelopen jaar vaker via About Love gespeed-date en de avonden als heel prettig en positief ervaren. Leuke, goed bereikbare locaties en gevarieerd publiek. De akoestiek van sommige locaties kan soms iets beter, maar dat geldt (helaas) voor veel horecagelegenheden. Recent ook via andere organisaties op date geweest: Speeddaten.nl (schrikbarend slecht, zie review) en Flitsdate.nl (ok/prima). Mijn ervaringen met About Love zijn, voor mij, zonder twijfel de meest positieve, en dat zit hem in kleine en grote dingen: overzichtelijke agenda, fijn ontvangst/welkom, planning en informatie rond zo'n avond, match-mail vaak volgende dag rond 12u al verstuurd, gastvrijheid van de hostesses, (constructieve) wijze waarop men met feedback omgaat, en niet geheel onbelangrijk: de avonden zijn goedkoper dan de andere organisaties en.. About Love biedt als enige, in geval van geen match, een gratis volgende ronde. Fijn dat jullie er zijn! :))


5 sterren omdat…
Sarah

Superleuke ervaring! Dit was m’n eerste keer speeddaten en ik wist niet precies wat ik moest verwachten, maar het is heel leuk. Veel singles en gezellige avond gehad. Ook gebleven voor after een borrel (aanrader!). (Contact met klantenservice verloopt prettig. Ik moest een keer verzetten door een COVID besmetting en ze reageren snel en meedenkend.)


Bekijk alle reviews op Trustpilot

Reserveer

Vrouw
€ 17,50
Nog 2 plaatsen vrij
Man
uitverkocht

Meer in Den Haag