De speeddates in Amsterdam en Utrecht van afgelopen week: een terugblik

oktober 17, 2021 1:53 pm

Vaak zijn singles nieuwsgierig naar onze speeddates: hoe gaat een speeddate nu in de praktijk in zijn werk? Om deze reden willen we af en toe een terugblik posten op de speeddates van de afgelopen week. Deze week organiseerden we hetero-speeddates in Amsterdam en Utrecht. Drukke avonden met veel matches!

Leuke, ontspannen sfeer bij de speeddate in Amsterdam

Wanneer je je hebt ingeschreven voor een speeddate bij About Love, kun je veel dates verwachten. Omdat wij continu adverteren, is er altijd veel animo voor onze speeddates. Wij vinden het belangrijk dat je waar hebt voor je geld; een groot aantal dates dus! Zo ook in Amsterdam afgelopen maandag: ongeveer 50 singles waren van de partij.

De speeddate werd georganiseerd voor singles van 25-38 jaar. De meeste speeddaters kwamen uit Amsterdam, maar er waren ook singles uit Zaandam, Amstelveen, Haarlem, Uithoorn en Purmerend.

In de sfeervolle ambiance van à Deauville in het Atrium gebouw (op drie minuten loopafstand vanaf station Amsterdam Zuid) konden de singles genieten van de vele ontmoetingen. à Deauville is een moderne, stijlvolle locatie waar we al veel speeddates hebben mogen organiseren. De locatie lijkt te zijn gemaakt voor speeddaten: de mooi verlichte ruimte staat vol kleine tafeltjes en fijne lounge stoelen, en is zo ruim opgezet dat je alle privacy hebt tijdens je dates. Onder het genot van een drankje heb je steeds 4 minuten de tijd om een indruk te krijgen van je date.

Tijdens de twee pauzes zochten mannen en vrouwen elkaar op en de sfeer was ronduit relaxed. Ook altijd leuk om te merken als singles van hetzelfde geslacht goed klikken. Omdat veel singles in hun eentje naar een speeddate komen en openstaan voor nieuwe contacten, komt het regelmatig voor dat er spontaan vriendschappen ontstaan.

Na de speeddate hebben een aantal deelnemers nog een drankje gedaan bij de bar. Het gezellige personeel van à Deauville viel duidelijk ook bij veel singles in de smaak.

Niet verrassend na een speeddate met zo’n grote opkomst, maar toch altijd leuk: na deze avond hebben we het grootste deel van de singles kunnen verblijden met meerdere matches. We zien alle trouwaankondigingen graag tegemoet… 🙂

Een grote verzameling singles van 25-38 jaar in Utrecht

Ook de speeddate in Utrecht was erg geslaagd. 23 mannen, 24 vrouwen; een goede opkomst. Het grootste deel van de singles kwam uit Utrecht, maar er waren ook mensen uit Houten, Nieuwegein, Bilthoven, Maarssen en Den Bosch.

De speeddates in Utrecht vinden plaats bij Mr. Black and the White Ox. Dit restaurant bevindt zich in De Blend, het voormalige hoofdkantoor van Douwe Egberts, vlak naast de Douwe Egberts koffiebranderij die nog steeds in gebruik is. Over deze leuke locatie hebben we al veel complimenten van speeddaters ontvangen. Het restaurant is namelijk bijzonder sfeervol. Al jaren organiseren wij onze speeddates in Utrecht bij Mr. Black and the White Ox en dat blijft een succes.

Net als de speeddate in Amsterdam, was ook deze speeddate voor singles van 25-38 jaar. Dit is de leeftijdscategorie waarvoor we het vaakst speeddates organiseren, aangezien in deze doelgroep erg veel animo voor speeddaten is.

Zoals bij iedere speeddate kwamen de meeste singles voor het eerst. Meestal komen mensen via via en weten ze enigszins wat ze kunnen verwachten.
En soms hebben singles een van onze advertenties voorbij zien komen en springen ze gewoon in het diepe. Het is grappig om te horen dat mensen bij binnenkomst dan vaak gerustgesteld zijn door wat ze zien. Blijkbaar hebben veel singles niet een heel positief beeld van speeddaten: ze stellen zich een zaal voor met één lange tafel, een groep wanhopige vrijgezellen en een ongemakkelijke sfeer.
Gelukkig zul je, wanneer je binnenkomt bij een van onze speeddate-locaties, direct het tegendeel zien: een gezellig restaurant met tafels verspreid door de ruimte, en vlotte en knappe singles. Er is muziek en er zijn lekkere drankjes. Kortom, alle ingrediënten voor een geslaagde speeddate-avond.

Speeddates de komende week

Ook de komende week staan er weer speeddates in Utrecht en Amsterdam op de planning.

In Utrecht organiseren we deze keer een speeddate bij Kartoffel aan de Oudegracht aan de Werf. Kartoffel heeft een geweldige Duitse biergarten, dus dat belooft een sfeervolle speeddate te worden. De speeddate is voor singles van 22-35 jaar; onze jongste categorie momenteel. Aangezien Kartoffel een trendy plek is waar veel jonge, hippe mensen komen, denken we dat deze locatie supergoed past bij onze jonge groep singles.

Donderdag organiseren we wederom een speeddate bij à Deauville in Amsterdam-Zuid, deze keer voor singles van 28-40 jaar. De gastenlijst is alweer lekker gevuld; er is nog één mannenplek en één vrouwenplek beschikbaar.

Veel plezier!

We wensen de speeddaters van afgelopen week heel veel plezier met hun matches. En voor de singles die komende week gaan speeddaten: alvast een fantastische avond toegewenst!

About Love

  • Speeddaten in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.
  • Binnen 24 uur je matchmail ontvangen met de gegevens van je match(es).
  • Geen match? Tweede speeddate gratis.
  • Laagste prijsgarantie.
  • Niet tevreden, geld terug.

Contact

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36