About Love

  • Speeddaten in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.
  • Snel je matchmail ontvangen met de gegevens van je match(es).
  • Geen match? Tweede (online) speeddate gratis.
  • Laagste prijsgarantie.
  • Niet tevreden, geld terug.

Klantbeoordelingen

Contact

E-mail: info@aboutlove.nl
Telefoon: 085 401 95 36


Speeddaten bij About Love

Ontmoet je graag veel singles in korte tijd? Schrijf je dan in voor een (online) speeddate bij About Love! Speeddaten bij About Love betekent:

Speeddaten op locatie

De speeddates vinden plaats bij sfeervolle en gemakkelijk te bereiken restaurants, cafés en hotelbrasseries. Een gezellig avondje uit met andere singles! Tijdens het speeddaten heb je ongeveer 15-20 dates van 4 minuten. Op je datekaart geef je aan met wie je verder in contact wilt komen.

Binnen 24 uur ontvang je de matchmail met daarin het e-mailadres van de singles met wie je een match hebt. Gelukkig kunnen we de meeste deelnemers na het speeddaten verblijden met één of meerdere matches. Heb je geen match, dan ontvang je een speeddate (naar keuze) gratis.

Wil je meer informatie over het speeddaten bij About Love? Neem dan een kijkje op deze pagina.

Online speeddaten

Sinds er sprake is van het coronavirus in Nederland bieden we ook online speeddaten aan. Een leuk alternatief om op veilige wijze andere singles te leren kennen.

Je kunt deelnemen met je smartphone, tablet of computer. Hiervoor hoef je niets te installeren. Enkele dagen van tevoren ontvang je een persoonlijke link naar de online speeddate.

Tijdens het speeddaten verschijnt er iedere paar minuten een nieuwe date in beeld. Je ontmoet ongeveer 10-12 singles op één avond.

Een uur nadat je online hebt doorgegeven met wie je verder in contact wilt komen, ontvang je de voornaam en het e-mailadres van de singles met wie je een match hebt.

Inschrijven voor een avondje speeddaten

Kijk in de agenda, kies de (online) speeddate waaraan je wilt deelnemen en reserveer je plek door je gegevens in te vullen. Na inschrijving ontvang je een bevestiging per e-mail. Enkele dagen voor het speeddaten versturen we nog een e-mail met daarin alle praktische informatie.

Speeddaten in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht

We zijn er trots op dat we al heel veel singles hebben mogen koppelen de afgelopen jaren. Heb jij ook zin om op een leuke manier in contact te komen met andere singles? Schrijf je dan in voor een online speeddate of een speeddate op locatie in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht!

Contact

Heb je nog vragen over het speeddaten? Mail ons via info@aboutlove.nl of bel naar 085 401 95 36.